Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaką radę dałbyś 18-letniemu sobie? 30/07/26
11 godzin(y) temu
Miej mocny uścisk dłoni i patrz ludziom w oczy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
11 godzin(y) temu
Nie kradnij, nie pij, nie bij.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży gdy się nią dzieli.
8 godzin(y) temu
Wiecej wiary w samego siebie, jak przyjada by cie sprawdzic to zamiast wyrzucac, zajeb smialo z tej torby i wylacz radyjko bo cel jest 0.5km od ciebie.
A bylbym zapomnial, jak cie pani kapitan poprosi bys podjebywal swoich wyjdz z kontr propozycja zeby sie wypiela, jak sie wypnie to i tak kwitem rzucisz i tak. A jak nie, to przynajmniej upokorzysz ja odpowiednio.
Moze i kurwa byla, ale wygladowo dobra dupa z twarzy
A bylbym zapomnial, jak cie pani kapitan poprosi bys podjebywal swoich wyjdz z kontr propozycja zeby sie wypiela, jak sie wypnie to i tak kwitem rzucisz i tak. A jak nie, to przynajmniej upokorzysz ja odpowiednio.
Moze i kurwa byla, ale wygladowo dobra dupa z twarzy
5 godzin(y) temu
Przed 18,to leciałem z dobrą amfetaminą i to grubo,i zioło to paliło się prawie dziennie i to zaważyło na dalszym mym życiu gdyż pojawiły się wynalazki jak dopalacze. Mogło być inaczej i nie poznać smaku i działania rc a moja rada dla siebie w tym wieku to że jak nie skończę to wyginę jak dinozaurowie, ale jak na razie to balansuje między emocjami.
4 godzin(y) temu
teraz doczytałem że w pytaniu chodziło o rade do 18letniego siebie nie syna 
Jakkolwiek to bezcenne
mógłbym dopowiedzieć jeszcze...
dawaj ludziom drugą szansę ale nigdy trzecią i wyobrażaj sobie tylko dobre i piękne rzeczy

Jakkolwiek to bezcenne
mógłbym dopowiedzieć jeszcze...
dawaj ludziom drugą szansę ale nigdy trzecią i wyobrażaj sobie tylko dobre i piękne rzeczy
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
28 minut(y) temu
( 5 godzin(y) temu)KiszczaK napisał(a): Przed 18,to leciałem z dobrą amfetaminą i to grubo,i zioło to paliło się prawie dziennie i to zaważyło na dalszym mym życiu gdyż pojawiły się wynalazki jak dopalacze. Mogło być inaczej i nie poznać smaku i działania rc a moja rada dla siebie w tym wieku to że jak nie skończę to wyginę jak dinozaurowie, ale jak na razie to balansuje między emocjami.
A co to za roznica czy latales z dobra feta czy waliles dopki
jezeli myslisz ze nie znalazl bys sie w tym samym punkcie co jestes gdyby nie RC to jestes w bledzie, nie wiem czy bys nawet gorzej nie wyladowal

![[Obrazek: bielsze-nie-bedzie.jpg]](https://i.postimg.cc/4xgMrwFQ/bielsze-nie-bedzie.jpg)