Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak sypiasz? 05/07/26
Wczoraj, 06:25
Ja tam nie mam problemow ze spaniem. Może budzę się w nocy dwa razy żeby się wylać,ale śpię dobrze.
Wczoraj, 08:50
Ja się budzę kilka razy w nocy zwykle, ale to przez zażywanie modka w ciągu dnia. Kofeiny też sobie nie żałuję, a wenla i ami raczej również podkręcają stymulację organizmu.
Za to na noc kontruję trazodonkiem. Czasem jest problem z uśnieciem nawet, jak jestem mocno zmęczony. Aczkolwiek ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony i czuję się bardzo dobrze.
Sprawę komplikuje dodatkowo praca na busie, gdzie sen może być nieregularny.
Pozdrawiam dzikusow.
Za to na noc kontruję trazodonkiem. Czasem jest problem z uśnieciem nawet, jak jestem mocno zmęczony. Aczkolwiek ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony i czuję się bardzo dobrze.
Sprawę komplikuje dodatkowo praca na busie, gdzie sen może być nieregularny.
Pozdrawiam dzikusow.
11 godzin(y) temu
Ostatnimi czasy sen mam mocno porwany budzą mnie koszmary
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
6 godzin(y) temu
Jak sypiasz ?
Prawie w ogóle.
Prawie w ogóle.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez Konwalia2568.)
6 h dziennie średnio, ale zawsze wstaje koło 8, nieważne czy ide spać 00 lub o trzeciej, bo i tak zawsze po godzinie 8 dalsze leżenie w łóżku tylko mnie bardziej zamuli. W jakości snu na pewno nie pomaga stan mojego łóżka, które jest powgniatane i płaska przestrzeń do snu to jakieś 20 % z całego łoża. No i odwieczny dylemat, zamknąć okno i zdychać z gorąca podczas snu czy otworzyć i liczyć na to, że hałas z ulicy mnie nie wybudzi. Co czasem jest niewykonalne, ze względu na specyficznych przechodniów wydzierających pape jak jakieś bydło.

![[Obrazek: redak.jpg]](https://i.postimg.cc/Njt2fLbr/redak.jpg)