Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak sypiasz? 05/07/26
Wczoraj, 06:25
Ja tam nie mam problemow ze spaniem. Może budzę się w nocy dwa razy żeby się wylać,ale śpię dobrze.
Wczoraj, 08:50
Ja się budzę kilka razy w nocy zwykle, ale to przez zażywanie modka w ciągu dnia. Kofeiny też sobie nie żałuję, a wenla i ami raczej również podkręcają stymulację organizmu.
Za to na noc kontruję trazodonkiem. Czasem jest problem z uśnieciem nawet, jak jestem mocno zmęczony. Aczkolwiek ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony i czuję się bardzo dobrze.
Sprawę komplikuje dodatkowo praca na busie, gdzie sen może być nieregularny.
Pozdrawiam dzikusow.
Za to na noc kontruję trazodonkiem. Czasem jest problem z uśnieciem nawet, jak jestem mocno zmęczony. Aczkolwiek ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony i czuję się bardzo dobrze.
Sprawę komplikuje dodatkowo praca na busie, gdzie sen może być nieregularny.
Pozdrawiam dzikusow.
Dzisiaj, 09:20
Ostatnimi czasy sen mam mocno porwany budzą mnie koszmary
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
8 godzin(y) temu
Jak sypiasz ?
Prawie w ogóle.
Prawie w ogóle.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
3 godzin(y) temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 3 godzin(y) temu przez Konwalia2568.)
6 h dziennie średnio, ale zawsze wstaje koło 8, nieważne czy ide spać 00 lub o trzeciej, bo i tak zawsze po godzinie 8 dalsze leżenie w łóżku tylko mnie bardziej zamuli. W jakości snu na pewno nie pomaga stan mojego łóżka, które jest powgniatane i płaska przestrzeń do snu to jakieś 20 % z całego łoża. No i odwieczny dylemat, zamknąć okno i zdychać z gorąca podczas snu czy otworzyć i liczyć na to, że hałas z ulicy mnie nie wybudzi. Co czasem jest niewykonalne, ze względu na specyficznych przechodniów wydzierających pape jak jakieś bydło.

![[Obrazek: redak.jpg]](https://i.postimg.cc/Njt2fLbr/redak.jpg)